Auktion

Varit på min första nördauktion ja jag tänker verkligen referera den till detta efter sett vilka människor som besökt den. Gubbar i udda kläder med långa skägg som antagligen bara kommer ut 1 gång om året sen runt kanske 5 kvinnor totalt. Det såldes prylar höga och låga i alla dess tekniska slag. Ingen aning vad hälften användes till men det köptes glatt iallafall.
Själv är jag lycklig ägare till koaxislksbrl och en låda fina kemiglas. Vet int varför jag har dem eller vad man ska ha de till men det är inte så noga. Jag ville ju had em just då. men kul vad det.
Vid 16 bestämde jag och pojkvännen vi skulle stanna 1 timme till sen hem vila och göra oss iordning för kvällen. Vi kom därifrån 18.30 och nej det var inte hans fel. Självklart hade jag tagit på mig någon arbetsuppgift jag bara inte kunde sluta med och domderade upp prylar till auktiond förättaren. För det är bara jag så bara blir det med mig. Ska man ha mig arbetandes ge mig en ledarposition annars går det inte. Jag blir automatiskt ledare ändå. Även om jag verkligen försöker låta bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0