HILDUR EKO SHOP

Det går mot kallare tider...Hos Hildur har vi nu värmande mössor från Svensk och över 50 ekologiska teer att välja på - många är dessutom rättvisemärkta.

Nytt från Once Upon a Time
Once Upon A Times nya kollektion är här. Du hittar den populära Peace T-shirten i blått, en fin scarf med rosor (finns endast hos Hildur.se), en figurnära klänning och söt blå topp. Tightsen med rosmönster är av tencell. Tencell är en fiber med silkes- och bomullsliknande egenskaper, den tillverkas av samma råvaror som viskos men på ett mer skonsamt sätt för miljön.
Once Upon a Time


Nya mössor från Svensk
Du har väl inte missat de söta mössorna från Svensk - både snygga och värmande. De finns i olika färger och modeller i ekologisk ull och alpacka och de stickas i Sverige. Du kanske såg Draknästet i våras där tjejen bakom mössorna, Diana Svensk, charmade juryn.
Svensk


Hari Tea - goda teer i bomullstepåsar
Nu har vi fått in ytterligare sex nya tesorter från Hari Tea. Visst blir man sugen på att prova "Inner flow", "Life in Balance" och "New Sensation"
Hari Tea

Tips från Hildur
Under vecka 42 och 43 är det Fairtrade Fokus 2009. Runt hela landet kommer det vara information om Rättvisemärkt. Så håll utkik om vad som händer där du bor. När du väljer Rättvisemärkt bidrar du till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer. Hos Hildur.se hittar du ett brett utbud av rättvisemärkta produkter - kläder, teer, choklad och hudvård.
Rättvisemärkt

Ha det gott!


Du får detta utskick därför att du tidigare har handlat, registrerat dig som kund eller anmält dig för nyhetsbrev från Hildur. Vi skickar ut nyhetsbrev ca 3 gånger per månad. Vill du inte längre ha Hildurs nyhetsbrev maila [email protected] och ange namn och e-postadress.

Eventuella erbjudanden gäller så långt lagret räcker eller till den slutdatum som anges. Hildur reserverar sig för uppenbara felskrivningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0