Semestern lider mot sitt slut

I dagarna 2 har vi besökt Liseberg. Vi bor ju nära så det är ju inte så knepigt. Sonen som ville fortsätta sin semester stannade hos mormor och flickorna är nu ensamma hemma med föräldrar.

Första dagen blev det besök på Liseberg med Mostrar och kusiner. Små kusiner så för min äldsta dotter var det vl inte så väldigt roligt hela tiden. De små åker ju inte samma karuseller som hon men det gick bra ändå.
Henriks bror och familj kom samt hans syster så var det Liseberg på nytt =) nu fick stora tösen verkligen åka loss. Det blev hemgång i takt med att Liseberg stängde. Då hade vi varit där hela dagen. Rolandz spelade så vi fick lyssnat lite på dem med.
Lite vinster blev det inte för oss men för brodern och delade så snällt med sig =)))Det har ju stickats lite under semstern med

Uppifrånochner Gotlands Tröja efter eget mönster och Tantkoftas beskrivning


Ebbas mössa eget mönster. att hon ville jag skulle sticka en mössa i ull så här års är ju en gåta men den är ju klar för användning nu till vintern. Det är svarta fåret Lovikka garn som använts. Hon har valt et och mormor har betalat det till henne.
Det är ribbstickning sedan förskjutenresår hela vägen runt.

När vi kom hem så blommade det för fullt på uteplatsen


Tyg inköp =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0