Hemlis paket och nu är julen slut

Jag fick ett hemlispaket från min danske vän innan vi for till Dalsland för julstök. Eller vi flydde från det. Tanken var en mysig lugn jul hemma men i mitt gravida tillstånd stegrade sig paniken över allt som isåfall skall göras. Det blev en tur till Dalsland hos min sambos föräldrar. Lugnt skönt och allt var gjort. Vilket passar mig just nu utomordentligt.

Här har vi innehållet 4 prover med schampo, 4 små tuber med ansiktskrän, söta sockar, godis en fin mönsterbok och ett tufft garn. Skulle aldrig våga köpa det själv men är överlycklig över att fått det. Det heter Chicago och är jättemjukt. Tillverkaren är Gründl det är 100% polyester och jag vet inte fullt vad jag skall göra ännu. Så tack snälla vem du nu är. Fick ju ledtråd med men har inte listat ut ännu vem du är.

 

Under vintern har jag kämpat med stickameras julkalender också. Försökt svara på alla klurigheter vilket inte fullt blivit. Ingen vinst ännu heller men vem vet kanske jag har tur denna gången.

 

Mina monkeys är nu klara med =) här är ena på bild bara. Men skall se till att fota dem och ge lite fakta på garn mm. Absolut ett fantastiskt roligt mönster. Funderar klart på att göra ett par mini eller kanske handledsvärmare som matchar till.


Julklappsgarn

Eller garn till julklappar fint nystade =)

Malabrigo Lace färg: Whales Road

Sannstick sockgarn lila

Lornas Lace fär: Edgewater

Sedan ett rött ullgarn jag har köpt någonstans som damen i butiken själv färgat

 

Så något eller några julklappar hinner det nog bli hoppas jag. Har även börjat sticka monkey's de var ett mönster jag nu är helt kär i och det var så himla roligt =)


Måndag morgon

Det är snö ute i massor här sitter man inne med ett sjukt barn.

Först var det den lilla hönan i fredags idag är den storgrisen som tar sin beskärda del.

Själv är man halvtidssjukskriven för graviditeten och de komplikationer som uppstår där.

Men vi får bara ta det lugnt njuta av utsikten och ta tillvara tiden.


Snö, garn och filosofi

Det är snö massor av snö i Mölndal men garanterat att det är så på fler ställen i landet.
Dagen har fram tills nu bestått av barn i pulkabacke, Vi hade bara en snowracer så vi plockade med 2 sopsäckaqr med. Dock var det för mycket kramsnö så det var svårt åka sopsäck.
Men vi pinade iväg till Teamsportia och fick inköpt 2 st tefat och en valross stjärtlapp. Så var det bara att gå tillbaka till backen och ungarna hade nya åkdon.

Sen vill jag starkt tipsa om mamatherapys blogg som för tillfället säljer fina agrner till mycket bra priser =) Själv har jag inhandlat lite ljusturkosa alpaca nytan och röda =) Väldigt glad för inköpet kan jag ju säga. Det blev ett bra pris på de totalt 9 nystan med. Nu ska det bara köpas ett crazy zauberball stärke som Dödergök gör fina monkey sockar i. Färgen är jättefins rosa,lila,röd och man kan bara älska det när man ser det.

Mrn idag skall det tas tag i filosofi uppgifter som måste vara på plats innan fredag. Lite tight om tid eftersom jag inte gjort det jag ska på 9 veckor och nu sitter mde allt sista veckan i famnen. Men man får bita ihop och se till det blir färdigt. Naturkunskapen är det lika illa med så den skall också åtgärdas nu på en vecka så man iallfall kan få ett G.

Kram i snön


RSS 2.0