Spinnkurs

Idag ska jag iväg på en 2 dgrs spinnkurs i Onsala Kungsbacka. Jag plockar med min egna spinnrock jag ropa in på Tradera för 1 kr. Men den är väldigt fin och jag tror verkligen inte det skja vara några problem spinna på den. Eller jag hoppas. Hjulet är lite skevt men den verkar helt ok annars.
Om inte får jag ju svar på det där nere. Isåfall får man kanske skaffa en slända. Det kostar lite mycket pengar med de nya spinnrockarna tycker jag allt.
Men det ska blir riktigt kul och spännande =) Ska försöka få lite bilder att visa här på sidan.

Garn

Kan ju glatt säga att garnet från Litauen har anlänt eller iallfall delar av det. Inget har dykt upp från Kina ännu. Hoppas det kommer snart. Dock beställde jag 2 kg från lItauen och fick 1,6 men jag har blivit lovad att de sista 400 skall snart dyka upp. Inga hemliga paket har dykt upp ännu eller mitt garn och te. Får se om där är något på posten imon =) Man är ju så nyfiken. Sen är det sockgarnsbyte jättekul.
Hoppas man får något nytt att prova på. Blir ju oftast fabel eller raggi som används.

Men snart ska jag få upp lite bilder på mina stickade alster. Har varit mycket nu stängda skolor och sjuka men ja snart måste jag fixa det allt är ju på slutskedet.

Ibland är man bara korkad

Jag har ju beställt en uppsjö av garn nu från olika länder. KOllade noga adressen på ebay.com ändrade den från min gamla till min nya. Vad händer jo det blir fel. Man lagrar uppenbarligen flera adresser och den gamla står som sändadress 1. Hit skickas nu mina grejer som för övrigt sändes igår. Nu får man fixa en adressändring. Har noggrant tagit bort den adressen från ebay.... Man ska inte tro nytt ersätter gammalt =)

Garn garn garn 2

Här är lite bilder från ebay på mina inköp som jag nu spänt väntar på =)

 

Kvaliten på bilderna varierar en aning men det är 100% ull alltihop. De översta var 150 g de 2 understa hela 1 kg st. kan säga det är lite som Kaunigarnen i effekten som jag så länge önskat. Dock tyckt de var lite dyra. Mycket nöjd över inköpen nu väntar man bara på att de ska dyka upp i brevlådan.


Garn garn garn

Här har det inhandlats mängder av garn. Kan varmt rekommendera att man kollar in ebay. Jag har köpt garn för ca 500 kr inkl frakt som skulle kosta runt 2-3000 här i Sverige om jag handlade i affär. Nu vet jag inte om jag bara ahft tur vid inropen. Men sen ska det ju dyka uppmed. 3 st inköp från Kina och 2 från Litauen. Det dyra var frakten garnen var i princip gratis. Men jag har handlat för så mycket jag kände jag kunde mista om det skulle visa sig vara skit.

Iofs har jag bara positiva erfarenheter av ebay sedan tidigare. Hoppas på att det bara ska gå bra och grejerna kommer fram :)

Köpt lite kul böcker från amazon.com med knitters almanack och knitting amagurumis jättefina böcker. Väntat en hel månad på dem. Men de damp ner i postlådan innan sista datum för lev ens trätt i kraft. Härligt.

Idag postades även ett paket garn och te samt det sista hemlispaketet. Hoppas de blir nöjda med vad de får. Sen har jag sockgarnsbytet kvar. kanske man kan ropa in något spännande garn på ebay att sända. Hmm får nog surfa runt lite till. Kan ju vara väldigt kul erbjuda något extra.

Byten =)

Jag har anmält mig till fler av stickameras härliga byten. Alltid lika kul att knåpa ihop ett paket att sända som att sedan mottaga något. Man har ingen aning om vad som kommer. Det bästa är nog att man får prova nya garner. Man kanske gått och pillat på det, tittat drömt lite men inte köpt. Så kommer det på posten och ja det är bara lycka. Jag har ju en hemliskompis just nu jag sänder till och en annan jag får av. Hemlige Mållgan som verkligen skickat garn som passat mig perfekt. Nu ska jag sända mitt sista paket. Det kommer innehålla alpaca silke från Drops, stickmarkörer jag gjort själv, en beskrivning som blivit inhandlad från ravelry och nog något mer.... Vi får se vad det blir.

Sen har jag anmält mig till ytterligare:
Te kompisen är Urmodern som kommer få ett härligt fruktigt te inhandlat i GBG och lite garn från Drops. Sockgarnskompisen vet jag inte ännu vem det blir. Men jag har en plan på vad jag kommer skicka iallafall.

Sen har det ju stickats en heldel som jag inte plåtat och fått upp bild på. Har ju inte ens fått upp bild på förra hemlispaketet *skäms* nu kommer sista här i feb =)

Ny tävling =) hos stickning

 

Vinster i massor - nå ja, tre stycken i alla fall!

 

Har du någonsin provat att färga ditt eget garn? Det är busenkelt om man använder Kool-Aid. Allt du behöver är vatten, Kool-Aid pulver, garn och en microvågsugn. Lätt som en plätt - inga gifter och hur kul som helst!

 

För att vinna behöver du bara lämna en kommentar till det här inlägget - och en länk tillbaka till min blogg i din egen så kan du vara med och vinna. Låna gärna bilden om du vill, men spara helst ner den på din egen sida! :-)

 

Tävlingen pågår fram till den 28 februari och den 1 mars kommer jag att välja ut tre vinnare bland de som har kommenterat och länkat tillbaka hit.

 

Lycka till!

 

Klicka på bilden kommer ni till tävlingen =)


Ravelympics =)Tänkte delta nu under os ivancouver och har tagit mig lite vatten överhuvudet och anmält mig till 2 grenar. Junior Olymoics som skall bli en barn kofta och Short Track Shawls. Den sista grenen skall jag delta med mönstret och garnet jag fick av Mållgan min hemlis kompis så det blir Cascading Leaves Shawl och en Cardigan for Merry. Hoppas bara jag ska hinna båda det är avblås den 12 och sluttid den 28.

Ska bli spännande se om man hinner det hela men förhoppningsvis ska jag hinna 1 projekt iallfall. Vi har ju lite  sportlov med att använda oss av. Dock i slutspurten så ska jag gå en spinnkurs så det får bli stickning å kvällen där.

Nytt hemlispaket till mig

Jag har äntligen fått hemlispaket 2 =)
Ett otroligt vackert ullgarn 1 trådigt i grön nyans min favvo =) helt klart. Funderar på om den här personen faktiskt känner mig på riktigt haha.
Garnet kom från Garnpaletten som ligger på västkusten så hmm undra om det är beställt eller köpt direkt av henne. Sen var det ett kort med, mitt favvogodis och en underbart doftande te =)

STORT TACK IGEN MÅLLGAN =) Hoppas jag får reda på vem du är sen.

Bild kommer

RSS 2.0