Gravidyoga

På dagens agenda är det gravidyoga som gäller.
Innan jag drar sitter jag på FB stickcafé. Det är väldigt mysigt att kunna delta utan att behöva lämna lgh.
Det är alldeles för tungt att vara gravid nu känner jag ändå är det 16 v kvar. jaja det ska la gå det med. Dock blir det inte så mycket handarbetat. Tyvärr blir det mycket vilande efter jobbet.
Nu jobbar jag bara halvtid eftersom jag får sådan smärta om jag jobbar hela dagen. Får se om försäkringskassan går med på det. man får ju bara hoppas.

Kramisar i vintermörkret

Trött

Jag är trött och stor känns det som alldeles för stor. Men men det går ju över haha. Det blir lite lite stickat just nu känns det som bara.

Det är ju ändå 18 veckor kvar när detta kortet togs nu är jag nere i 16 veckor. men med foglossning och smärtor så ska jag nu bara jobba halvtid.Måste ta tag i mitt skolarbete känns det som.

Vagn

 

Antagligen kommer bebeisen inte få någon vagn den är ockuperad. I vagnen är min cascading leaves med. Den är  inte blockad som allt annat jag stickar och sen inte får tummen ut att blocka. Men det är väl dags.

Vi har inhandlat en emmaljunga duocombi vagn år 2010 modell. Egentligen skulle vi bara hämta lite info men så ramla vi över denna. Den var en visvagn som var på utförsäljning för 2011 års modeller. Det var ett sådant vrakpris så vi kunde inte låta bli.


posten är ens bästa vän

Mix & matcha 5 från min fina match =) alexandra tackar så mycket hoppas bara mitt paket dyker upp snart till henne. Det var verkligen över förväntan måste jag säga. Så tack så oerhört mycket.
Det innehöll Rowan 4ply i 3 färger, chocklad, te, ull att karda och spinna samt colinette jitterbugg.

Sen kom hemlis paket 2 också men det vet jag inte vem det är som skickat. Dock var det poststämplat i Köpenhamn.ett mönster på en supersöt sjal och rill det 3 alpakka nystan i fin röd färg tack så mycket hemliga vännen =)

Sen har jag startat en ny stickning med från boken selbustrikk som morsan fixat till mig i norge11/11

Jag har blivit så dålig på inlägg sen flytten eller kanske jag har blivit bättre vem vet det just nu.
Just nu väntar jag på grejer till min mixa matcha kompis Alexandra. Trodde de skulle varit här tidigare i veckan men nix det har de inte. Nu börjar det lite tiden rinna iväg på lör senast ska det ju vara postat.

Disk

Åh diskmaskin skulle bli inkopplad idag. Det har den inte blivit hoppas fortfarande men det börjar se mörkt ut.
Vilket är lite av ett helvete då vi har disk upp till taket ungefär. Hmmm då blir kanske en tvungen handdisk iallfall.

Semestern är slut

Det märks att ledigheten är slut. Som tur är hade jag en trevlig kort tjänst idag bara 7 timmar lång.
Inget som händer ofta eller jo ibland händer det iallafall.
Men det är alltid jobbigt masa sig upp den där första dagen efter lång ledigt...

RSS 2.0