Babykofta

stickad efter mönster hos Petra O hon har ett superlätt mönster på en uppifrån och ner kofta. Den är även lätt ändra lite på om  man vill. Jag har använd freedom spirit garn och är inne på andra koftan just nu =). Lite knappar ska på och så ska en del ändar fästas.

Ahhhhhh

Fan vi har så mycket skit så det är inte klokt.
Men det sorteras och städas bort samt slängs. Dock personligen har jag runt 8 säckar oanvänd tupperware i nytt eller visningsskick. Det ska jag försöka bli av med helt klart. Trots att jag haft flera utförsäljningar av plasten. Så det blir väl lite Tradera och kanske nån julsälj nu. Så fynda julklappar hos mig eller =) tycker jag man kan.
Får bara se till att folk dyker upp.

I övrigt går det framåt. Tvättstugan har testats vilken var toppen. Lite stickning har det blivit och så vidare. Däremot blev det ingen symässa för mig denna helgen. Det sista från gamla stället har flyttats till nya lgh och den städas just nu av mannen. Det är lite fördelen med att vara 20 v gravid och ha foglossning. Dock tar semestern slut imorgon och jobbet skall besökas igen.

Jag har dock gjort ett litet inköp colinette jitterbug i en härlig rosa nyans och en ny clover virknål i 4,5. Blev lite kär i garnet i butiken. det verkar som Tummelisa vid Redbergsplatsen i GBG är det enda stället som råkar ha det med.

Men att inte kunna besöka symässan i Kviberg grämer mig. Min kompis som varit där sa dock att det var mycket folk. det var även dåligt med mässerbjudande och det är ju ändå det man jagar efter.

Flytt

Jag flyttar för fullt =)
Inget när förrän idag. Vilket varit trevligt eftersom man vill läsa ikapp bloggar och annat.

=))))

Flytt

Idag flyttar vi =)
Ett gäng har åkt med fullpackad lastbil redan. Jag är kvar i gamla lgh och packar fortfarande.

Packa packar packasDet är flyttdags och allt ska med!
Eller det mesta iallfall. En heldel skall slängas med.
Men det är grejer överallt.
Imorgon bär det av till nya lyan.
Men ikväll skall lastbilen packas.

Idag =)

Idag kom mitt paket från min hemlisvän =)
Det ända jag vet är att hon kommer från Danmark.

Jättefint naturfärgat lace merino garn som var ekologiskt, nappar (favvo godis) och några smileys knappar.
Tack så jätte mycket!!!

Helt fantastisk dansk giveaway kolla in =)

Jag var ute och letade efter lite kul nya bloggar och ramlade över den HÄR

Så himla kul och så fantastisk giveaway fram till den 19 okt så delta =)

Massa tuffa saker både för vuxen och barn som jag fann väldigt inspirerande =)

Flytt

Nu närmar sig vår flytt med stromsteg. Självklart ligger vi ljusår efter i hanteringen. Packningen är minimal och det kommer bli en stressig helg helt klart. Nu är jag hemma dunderförkyld med en sjuk son. Som dock är bra nog att knalla iväg till skolan imorgon. Jag försöker packa lite, sticka lite och ta det lugnt.
Men visst paniken börjar klättra lite på mig.

Min mamma har lyckats hitta min bok med. Selbustrikk av Rauma =) tjohoo. Hon sände den förra veckan men den har inte hamnat i min brevlåda ännu. Hoppas den kommer snart. Eftersom hon bor i Norge kan det ju ta nån dag extra men nu borde den dyka upp.

Jag har även anmält mig till stickameras Mixa och Matcha =)

 

Lite spännande har svarat på massor av frågor för att min match kompis ska kunna sända rätt grejer.

Min plan för första hemlispaketet är klart med. Så det skall posstas till min hemlis. Jag bara längtar till mitt kommer fram med så jag kan se vad min hemlis skickar till mig.RSS 2.0