I min väntanFör bebisen har ju inte bråttom ut...

Vintage stories på Kappahl ger en del kul nu när det släpps. Själv är jag väldigt sugen på dessa söta krabater =) Till lillan som skall komma någon gång frågan är ju bara när. Sen kanske det egentligen är alldeles för sockersött. Men ibland måste man ju få lov gå från det praktiska och tycka om det som äår lite sött med.

Sen har jag hittat lite till mig =)


Så sugen på tuffa träskor till sommaren. Absolut inga tråk utan snygga med lite klack eller kul färger.

Ingen bebis har anlänt

Nix hon kommer inte ut verkar det som... En aning tråkigt känns det jag vill ju inte gå mer nu med den stora magen. de här 8 dgr över är ju som nio månder tillsammans. men det finns ju inget att göra åt det. Det har varit en hel del falsk alarm men inget som händer alls =(

Men jag har tittat på tv... Massor av tv... Jag får inte handarbeta för rehab, kan inte gå som jag skall för foglossning så det blir inte att man gör något utan är hemma och tar det lugnt bara.

Men jag har avklarat hela Gilmore Girls alla säsonger, MASH 11 säsonger, Big Bang Theory 4 säsonger, Stolthet och fördom , Solsidan =) och ja en massa annat... Dock känns det ändå jäkligt långsamt och tråkigt.

Dottern hade utvecklingssamtal i måndags och sonen idag så det är väl det jag får ge mig av på snart...

+ 2

Så då är vi över andra dagen utan att bebisen tittat ut...

Jag får inte sticka eller virka =( eftersom händerna är svullna vilket gör det här fruktansvärt tråkigt. Men som jag skrev innan lite broderi har det allt blivit. Men stickningen är extremt saknad just nu.

Man får bita ihop och bara vänta detär ju så det fungerar. Men det är ju 3:e ungen så tråkigt alla säger jajemen det går som på räls och man förder tidigt. HA knappast.


Tiden går och går

Nu är det 4 dgr till jag har beräknad nedkomst just BERÄKNAD!
Jag gillar inte det ordet eftersom det är inte definitivt. Men jag hoppas slippa gå över tiden allt för mycket om inget händer innan.

Jag har fått stickförbud eftersom jag har svullnad i händerna det gör ju dagarna en aning tråkigare kan man ju säga. Nu har jag ännu mindre att sysselsätta mig med. Men jag har plockat fram broderi istället. Det var längesedan jag pysslade med det.

På söndag alltså eller innan eller efter kommer det något förhoppningvis.RSS 2.0