Dagen idag var en .... BRA DAG =)

Idag så var jag och lilla E och hälsa på Åsa hon har webbutiken Garnasinne det var verkligen jättetrevligt. Hon har väldigt gott kaffe med minsann. Så vi drömde oss bort lite bland fina mönster och idéer.

Härligt att träffa andra stickerskor som man kan få lite insperation från. Sen har hon ju en garnaffär hur bra e inte det då. Så ja det blev faktiskt några nystan med hem. Det blev 3 hela Semilla nystan ett lila ett turkos och ett grått. Skall få bli en liten go kofta till lilla E eller kanske ett par schyssta ull byxor.

Dock känner jag mig väldigt taggat att faktiskt börja skriva ner mina mönster och utmana mig själv lite mer i detta område.

Sen stickas det Haruni med för fullt =) så kul helt enkelt och den kommer nog bli väldigt fin.

Men ni som gillar Alpacka har väl inte missat att Drops har Alpacka rea. Det blev 13 nya nystan hem till mig. Drops Alpacka Silk 2 mörkblå, 5 röda, 3 lila och 3 beige. Nu kostade det 32 kr/nystan så det var 25% rabatt. Funderar starkt på att handla på mig ett kilo innan året är slut. För rean är hela året ut =)

Ja just det blev ju en kaffe fasset bok med eftersom jag stämplat ut mitt stämpelkort på Deisy Design.


Byte

Bestämde mig för att vara med i ett byte på stickamera det var bra längesedan sist så det skall bli lite roligt helt klart.

Denna gången är det spinnbyte =) hoppas få lite roligt i brevlådan denna gång.


Öppet hus

Den 16 oktober så packade jag, Lilla E och Kajsa till Lerum för att delta i garnasinnes öppna hus.
Jag fick ju inga bilder med mig tyvärr så himla typiskt men det var skara där. Kändes som ett mysigt stickcafé med ett stort smörgåsbord fast här garn bord och klappa på. Vi var några som stanna länge och några som titta in en kortis. Man kan se lite fina bilder här.
E och jag fick vara med på ett litet foto =)

Det fanns så mycket fint men jag KÖPTE INGET lite ovanligt. Dock har jag ju lite i stashen som behöver minska en aning innan det kommer in mer i huset. Ellar ja jag vet inte egentligen vill man ju bara öka på. Man vill ju ha ett litet bibliotek som man bara väljer bland. Så man kan ta vad man villha och göra precis vad som helst egentligen.

Men det var lite olika människor där bla Visa Lisa med sina fina gratitude runt halsen och Lea som man kan se spännande alster hos. Sen så var det lite gamla bekanta med nya barn. Åsa som äger garnasinne bjöd på söta cupcakes med nystan som dekoration.

Men ni som inte kom det var en miss =) men det kommer säkert fler tillfällen för det var riktigt trevligt och mysigt.

Det var längesedan jag länka till en tävling men här kommer det

TÄVLING HOS PAR I STICKOR =)

Klicka på texten kommer du vidare

75000 och give away :p

75000 besökare!!! 75000!!!
Jo...jag firar även 1år (fast det var nog i mitten av september) :))

WOW!


Hmmm....vad göra?? Jo!! Jag gör såhär:Jag kör en GIVE AWAY

kommentar 1 lott
länka 1 lott

Och ni får gärna berätta (inget krav) varför ni läser just MIN lilla blogg...


Och vad kan ni vinna? DET ÄR HEMLIGT...hihihihi

Kan bli allt från hårt till mjukt,segt till hårt,surt till sött :D

jo just det...tävlingen pågår till 6/11 midnatt :))

Online stickcafé

Ni missar väl inte att på tisdagar och onsdagar så är det ett trevligt online stickcafé på Facebook. Där sitter vi nu och begrundar våra stickningar samtidgt som vi tittar på bilder och försöker ha lite hemmaliv.

Dock ör väl kanske det lite roligare med ett irl men det blir ju inte så ofta man kan komma ut på det. Tänkte dock se till att komma iväg på riktigt nästa gång det är den 16 okt i GBG.

Men lite andra bilder så länge med stickning.


Min mamma vet vad man vill ha i present minsann.

 

Nu öppnar snart en nu webbutik garnasinne =) de skall ha ett litet öppet hus i Lerum. Kolla med på facebook. Det verkar riktigt trevligt tycker jag =)


RSS 2.0