Att vara mamma

Är inte alltid det lättaste man svävar inte fullt på rosa moln. Mer att man svävar i hemmet med droppande pattar och mjölksura inlägg som man får doft pustar av emellanåt. När man sedan tittar in på andras mammabloggar hittar man lattedrickande morsor i vita väggar, dyr shopping och totalt bekymmersfria. Man hittar barn i dyra märkeskläder och mammor med superkroppar putande munnar och fantastika kläder. Men sen flashas man tillbaka till jorden. de har de inte så fantastiskt som det ser ut =)
När man skaffar första ungen är allt så FANTASTISKT man vet allt innan det kommer. Hur det ska vara se ut och uppfostras. När man totalt misslyckats med sin plan och får andra ungen så tänker man okej får ju försöka denna gången då. Hmm gick inte då heller... För nej verkligheten är inte riktigt vad man tänkt sig.
Så skrikande barn, droppande pattar och degig mage... Kläder som inte passar och en jäkla massa press. Så jag är lite avundsjuk på den där Mimmi som för 11 år sedan fisk sitt första barn. Som orkade flänga runt ta hand om allt och ändå vara så toppen fräsch. Som en jäkla bläckfisk. Nu 30 åriga Mimmi är mer medveten att det är skitsamma. Man behöver inte maniskt städa. Det är stökigt jepp det är inte skitigt men stökigt och det får det vara.
Tuttarna hänger i höjd med knäna. Min vanligtvis stl 80G tuttar har ammningsbh i stl 80G till I beroende på när på dygnet det är. detspränger av mjölk och dottern hänger konstant i patten. Som vanligt finns det inte en enda ordentligt bra ammningsbh för damer som inte har A;B eller C kupa. men det får man leva med. Man lägger en förmögenhet på halvbra så får det duga. Detta är den sockersöta sanningen att få barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0