Svamp och krusbär

Nu är svampen förvälld och krusbärsmarmeladen kokad. det blev lite syltade trattisar med. Tycker det är så himla gott till kött men framförallt kyckling.
För många år sedan hade jag ett par vänner de åt alltid söndags kyckling hos killens mamma. Hon var en så himla mysig dam även pappan i familjen var underbar. Men det är gångna tider. Där serverades alltid syltade tarttkantareller till kycklingen.





Nu återstår bara kylning av marmeladen så skall den smakas på. Hoppas bara den inte blev för lös. Tycker det kan vara lite svårt komma fram till nu ibörjan. men jag gjorde ett prov och stoppade in lite i kylen. Den verkade bli rätt fast och bra. Så när glassburkarna svalnat med sitt innehåll hoppas jag resultatet är det samma som av provet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0