Inkorgen

Bokus hade ett suveränt tips för alla oss med tjejer i 8-11 års åldern. Man köper trevliga böcker så får de en liten samlar del på köpet till ett smycke. Mysigt och inspirerande. Här har ni ett litet klipp ur mitt nyhetsbrev. Jag tror verkligen att många småtjejer skulle bli väldigt glada förden här bokserien. Ett julklappstips helt klart.

Drottningens magiska armband och dess tretton amuletter har blivit stulna i landet Karisma. Ingen annan än den modiga, tuffa och helt vanliga tjejen Stella kan hitta dem.

Läsäventyr med samlarvärde!
Jakten på drottningens armband är den första delen i den spännande och hysteriskt roliga serien Det magiska smycket. Inuti den första boken hittar du ett vackert silverfärgat armband och en söt hjärtberlock. Men det saknas fortfarande tolv berlocker och Stella måste hitta varenda en för att smycket återigen ska bli magiskt! Boken är rikt illustrerad med fantastiska bilder av Gwen Millward.

Passa på!
Nu kan du köpa de tre första böckerna i samlingen för endast 59 kronor styck. Vill du fortsätta och samla finns ytterligare fyra delar av serien att köpa för 75 kronor. I början på nästa år kommer den spännande fortsättningen, det 6 sista delarna.


Börja redan idag och skapa ditt eget magiska smycke!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0