stickhelg på Grötö

Den här bloggen har verkligen blivit lite eftersatt men det är väl dags ta tåg binder igen.

Helgen spenderades på Grötö med så många andra stickare. Det var människor högt och lågt och från stora delar av scandinavien.

Vi samlades på fredagen på Grötö. Har man köpt övernattning är det helpension och stickning hela helgen. Som ett stort stickcafe. Man kan också komma ut över dagen om man önskar.Det är ju en del resande kollektivt om man ska åka till Grötö. Nu iofs åkte vi bil. Men man tar först färjan till Björkö för att sedan ta en mindre passagerar färja till Grötö.

Det var riktigt fint väder och det höll insåg hela helgen. Vi hade möjlighet att sticka massor på utsidan i solen 😄.

Easyknits var där med sina fantastiskt färgade garner. Han hade en 550+ härvor med sig men åkte hem från Sverige tomhänt 😩. Men jag tror inte han var ledsen för detta 😅.Jag köpte på mig några härvor sådär en 16 st....Det var en helt fantastisk helg med skratt, mat, garn, fiber, stickning, vänner nya och gamla. Man arrangerade snabbaste stickaren i väst samt garnlotterier. Jag lyckades skrapa ihop 16 lotter. Som tur va vann jag inte på alla. Men jag hade absolut betydligt mer med mig hem än dit. Lite bilder följer här näst från en fantastiskt mysig helg.Jag kan inte säga mer än att de som arrangerar siv gör det verkligen proffsigt. Min helg blev verkligen lyckad på många sätt. Nu sitter man lite inatt lyckorus efter och sakta försöker ta sig tillbaka till verkligheten.

Nästa stopp blir nog Bornholm. Strikkefestival har man där. Vackra Bornholm är verkligen om inte annt värt ett besök i sig 😄

Kommentarer
Postat av: bethip2

Right-minded started fresh protrude:
http://sally.w.telrock.org

2018-08-22 @ 16:47:35
URL: http://melanie.web.telrock.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0